Endermolift by Endermologie

100% NATUURLIJKE anti-aging &
versteviging LPG geeft u uw schoonheid terug

LPG marktleider op het gebied van celstimulatie met de Cellu M6, heeft voor u Endermolift© ontwikkeld. Een anti-aging techniek, 100% natuurlijk, om in de diepte ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen.
Endermolift biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: een heuse « coup d’éclat », een natuurlijk lifting effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie :  rimpels vervagen, strakke contouren, heldere teint.

Wat is endermolift (liftmassage)by Endermologie

Het is een nieuwe techniek van endermologie die werkzaam is in de kern van de fibroblasten.
Liftmassage, de huidstimulerende techniek van LPG, ontstond uit de

en werd speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté. Door de huid met micro-pulsaties zachtjes te bewerken, creëren de LPG LIFT – behandelingskoppen een unieke weefselgolf.

Het kloppen van de klepjes veroorzaakt een subtiele huidgymnastiek waardoor een uniek liftend effect ontstaat. Deze oppervlakkige mechanische stimulatie stuurt een diepere boodschap door naar de cellen. En daar onstaat een aangepaste biologische reactie : mechanotransductie. Zo maakt Endermolift, een techniek die de productie van collageen mechanisch activeert, de huid weer stevig en wordt het elastisch geheugen van de huid weer geprikkeld.

Celstimulatie van LPG : de huid in de diepte meer densiteit geven

Door de fibroblasten te activeren, gaan de collageen- en elastinevezels zich opnieuw organiseren.Een goede hydratatie, een optimale bescherming tegen de zon en een gezonde voeding mogen dan wel bijdragen tot het behoud van een jeugdige en gezonde huid, veroudering blijft onvermijdelijk. Een oudere huid wordt immers dunner, en door het fijner worden van de huiddikte onstaan rimpels en zakken de gelaatstrekjes weg.Endermolift (liftmassage) is de enige techniek die de huid opnieuw haar oorspronkelijke structuur kan geven. Want liftmassage dringt door tot in de kern van de fibroblasten, die, met het ouder worden, gestimuleerd moeten worden om opnieuw collegeen en elastine aan te maken. Men heeft wetenschappelijk kunnen aantonen dat de oxytalanvezels (verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid) als gevolg van LPG Endermoliftmassage toenemen in diameter en densiteit. De huid krijgt opnieuw meer densiteit in de diepte.
De verschillende Endermoliftmassage behandelkoppen werken in op allerlei probleemzones.
De doorlopende roll ontspant expressierimpels, stimuleert vetverbranding op overbelaste zones (dubbele kin)

De slow lift op 4 Hz of 4 klopjes /sec : tint verhelderen

U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? In slechts 15 minuten zorgt Endermolift er voor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet.
Stress, vervuiling en tabac zijn factoren die de micro-circulatiie (veneus en lymfatische) verstoren. Toxinen worden opgestapeld, de huid verliest zijn uitstraling.
Endermolift, werkingsprincipe: de mechanische stimulatie activeert de vascularisatie en draineert de toxen.
Resultaat: In één sessie wordt de microcirculatie in uw aangezicht geactiveerd, uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit. Ideaal voor een avondje uit!

De speed lift op 8 Hz of 8 klopjes/sec : rimpels opvullen

Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen? De gepatenteerde en niet invasieve Endermolift techniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

Met de tijd neemt de productie van elastine en collageen af. Langzaamaan wordt de huid dunner, verliest aan dichtheid en rimpels komen tevoorschijn.
Endermolift werkingsprincipe: de mechanische stimuli ondersteunt het celmetabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen, de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur.
Resultaat: rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.

De high speed lift op 16 Hz of 16 klopjes/sec : contouren verstevigen

De contouren van uw aangezicht verliezen spankracht en uw wangen zakken in?

Huidverslapping verklaart zich door een vertraging van de productie van elastine en collageen waarvoor de fibroblasten instaan.
De huid verliest dan van zijn substantie en verouderingsverschijnselen komen tevoorschijn.
Werkingsprincipe van Endermolift: De natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.
Resultaat: De densiteit en dichtheid van de huid verbeterd in de diepte. Uw gelaatsovaal wordt gelift, hertekend en u krijgt heldere, afgelijnde contouren.

Endermolift (liftmassage) is aangewezen bij :

  • Kraaienpootjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Elasticiteitsverlies
  • Bleke teint
  • Kringen onder ogen
  • Uitgezette poriën
  • Dubbele kin

Voor en na

Hoe verloopt een sessie Endermolift ?

In een voorafgaande evaluatie worden probleem zones bekeken en besproken, er wordt een behandelschema opgemaakt. Men kan kiezen tussen 15 min sessie (weinig zones) of 30 min sessie (veel zones)
Bij iedere behandeling dient de patiënt zich aan te bieden zonder make-up.
Om uw spieren te ontspannen start iedere sessie met een gerichte werking : hals, voorhoofd, kaken. Hiervoor wordt de Roll 16 Hz gebruikt. Nadien wordt de meest geschikte Lift (4,8,16 HZ)gekozen, afhankelijk van de te corrigeren foutjes of de te behandelen zone.

endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift endermolift
lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg lpg
endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie endermologie
liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage liftmassage

.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial