Bodysculptor exCell+ Gen3 TURBO

Bodysculptor is nieuw voor ons maar reeds een geprezen afslankingsmethode in het buitenland.

Reeds 10 jaar kent men dit al in Frankrijk en vandaag werken tal van dokters, kinesisten en schoonheidsspecialisten met dit systeem.

In 2007 ontving deze revolutionaire afslankingsmethode de prijs als beste afslankingsmethode uitgereikt door de internationale pers.

Wat doet de Bodysculptor exCell+ Gen3 TURBO

Het Bodysculptor excell+ apparaat genereert lage frequentiegolven lager dan 100Hz (ELF of extreme low frequency), vertrekkende van zwakke inductiestroom, die totaal onschadelijk zijn voor de huid en het menselijk lichaam.
De specifieke golflengte van de Bodysculptor stimuleert het biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk
vetverbrandingssysteem). De opgestapelde vetzuren onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (adipocyten) worden , door de werking van de bio-magnetische golven van de Bodysculptor, vrijgemaakt, afgescheiden en verwijdert met een ontzwelling van de vetcel tot gevolg.

Een doeltreffende drainage door micro-pressie, gedurende de behandeling, versnelt dit eliminatie proces. Zo bekomt men progressief een specifieke reductie van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en tevens significante effecten op de niet behandelde delen. Geleidelijk aan verminderen de lokale vetophopingen, met een sculptuur effect van het silhouet als gevolg :

 • Selectieve vermindering van vetweefsel door activering van lipolyse
 • Afname van cellulitis
 • Verbetering van de stevigheid van de huid door stimulatie van de keratinocyten (huidcellen)

De actie van de Bodysculptor, die ageert op het destockeren van de lipiden die de hypoderma (onderhuids) van nature bevatten,draagt in de eerste plaats bij tot het gebruik van dit apparaat met een esthetisch doel.

Resultaten van medische studies hebben kunnen aantonen dat de Bodysculptor exCell+ eveneens een positief effect heeft op de lipiden die abnormaal rond de ingewanden of in de spieren worden geaccumuleerd, wat het apparaat een gunstige rol toebedeelt in het domein van de gezondheid.

Daarenboven gaan de stimulerende eigenschappen van de Bodysculptor exCell + gepaard met een duidelijke gewaarwording van spierontspanning en werken een verbetering van het algemeen welzijnsgevoel in de hand.

De Bodysculptor exCell+ bestaat uit een apparaat verbonden met twee laarzen verbonden met een buikgordel, twee singels voor de armen en een kinstuk waarin de micro-compressie en de electroden voor bio-magnetische golven verwerkt zitten.

Een afslankingstechniek voor welke zones ?

De Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd nl. taille, heupen, dijen, kuiten, knieën, armen , kin en gelaat.

Duurtijd : 30 min

Kuur : 12 beurten

Frequentie : 6 weken = 2 keer per week
12 dagen = 1 keer per dag

Kan deze techniek een oplossing bieden voor verslapte huid ?

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen.
Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

Voor wie?

Dit is de oplossing om af te slanken op alle lichaamszones. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen.
Op leeftijd staat geen grens, er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

contra – indicaties :

 • zwangere vrouwen
 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten huisarts consulteren vooraf enige kuur
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie

bodysculptor,bodysculptor excell, bodysculptor vlaanderen, bodysculptor-vlaanderen, bodysculptor,bodysculptor excell, bodysculptor vlaanderen, bodysculptor-vlaanderen

Wat voelt men tijdens een behandeling?

Voornaamste sensaties zijn :

 • sensatie van zachte warmte vergezeld van lichte transpiratie
 • quasi algemene slaperigheid
 • relaxerend gevoel, ontspannende actie op spiervezels
 • sensatie van lichtheid, vooral op het niveau van de benen

Resultaten Bodysculptor exCell+ Gen3 TURBO

Het gemiddeld verlies van centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog significant centimeterverlies is!
Dit is de oplossing om af te slanken.

Voor sommige problemen is het ideaal de Bodysculptor te combineren met lipomassage of e-fit. Als therapeute bekijk ik ieder persoon afzonderlijk en stel een pakket samen op maat van de behoefte van de klant.

bodysculptor Gent,bodysculptor excell+, bodysculptor benelux, bodysculptor- benelux, bodysculptor Gent,bodysculptor excell+, bodysculptor Gent, bodysculptor-benelux, biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie
bodysculptor Gent,bodysculptor excell+, bodysculptor benelux, bodysculptor-benelux, bodysculptor Gent,bodysculptor excell+, bodysculptor benelux, bodysculptor-benelux biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie bodysculptor excell+ gen3
bodysculptor,bodysculptor excell+, bodysculptor Gent, bodysculptor-benelux, bodysculptor gen3, bodysculptor excell+, bodysculptor benelux, bodysculptor-benelux biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie bodysculptor excell+ gen3 bodysculptor excell+ gen3
bodysculptor gen 3,bodysculptor excell+, bodysculptor benelux, bodysculptor Gent, bodysculptor gen 3,bodysculptor excell+, bodysculptor , bodysculptor-benelux biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie bodysculptor excell+ gen3
bodysculptor, bodysculptor excell+, bodysculptor vlaanderen, bodysculptor-vlaanderen, bodysculptor,bodysculptor excell+, bodysculptor vlaanderen, bodysculptor-vlaanderen biostmologie biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie bodysculptor excell+ gen3
biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie biostimologie
bodysculptor gen3, bodysculptor gen3, bodysculptor excell+ gen3, bodysculptor bodysculptor excell+ gen3,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial