Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap wint aan populariteit.

Universal Contour Wrap, nu ook Silky Contour Wrap genoemd, bestaat reeds heel lang maar wint elke dag aan populariteit. Elk lifestyle-gezondheidsmagazine besteedt minstens 1 maal per jaar een artikel aan deze unieke behandeling.

Het voornaamste doel van deze behandeling is het lichaam volledig te ontdoen van gifstoffen . Door het verwijderen van deze toxische stoffen verliest u ook centimeters: tussen de 15 en de 40 centimeter over het gehele lichaam…. of u heeft recht op een volgende gratis behandeling. Doch blijven de gezondheidsaspecten van centraal belang.

 

Wat is Universal Contour Wrap?

Tijdens een Universal Contour Wrap behandeling, wordt u ingepakt in warme elastische windels. Deze windels zijn gedrenkt in warme zeeklei-oplossing, afkomstig van de Dode zee. De universal contour Wrap bestaat al lang, maar wint elke dag nog aan populariteit. Waar de behandeling eerst vooral werd aangewend in de medische wereld, is deze methode nu ook dé manier om tegemoet te komen aan hedendaagse notities als onthaasten, relaxatie en anti-stress. Gecombineerd met het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en centimetersverlies, is de Universal Contour Wrap een unieke detox behandeling voor de hedendaagse man of vrouw. Voor velen ook een leuke uitstap om de behandeling met meerdere tegelijk te ondergaan (max. 2 personen tegelijk)

 

Wat is het effect van een Universal Contour Wrap?

  • ontgiftiging van het lichaam (verwijderen van gifstoffen)
  • centimeterverlies (tussen de 15 en de 40 centimeter of u komt gratis terug)
  • zachte huid
  • reinigen van de huid
  • goed gevoel en vitaliteit

 

De Universal Contour Wrap en diëten

De Universal Contour Wrap wordt vaak ingezet als voorbereiding op een dieet. Eerst ontgiften en ontslakken, dan pas afslanken en vermageren. De ontgiftigingskuur zal de afslankingskuur in positieve zin beïnvloeden. Of uiteraard om het ene seizoen af te sluiten en fris aan een nieuw seizoen te beginnen. Deze behandeling is ook een must na een zwangerschap.

Hoe vaak?

U kan de behandeling éénmaal ondergaan of u kan een kuur boeken van drie sessies. U komt dan drie weken na elkaar voor een Universal Contour Wrap. De éénmalige sessie geeft op zich al fraaie resultaten en zorgt voor een goede ontgiftiging, centimeterverlies en een zalig ontspannen gevoel. Een volledige kuur zorgt voor volledige ontgiftiging en groter centimeterverlies. Daarna is het aan te raden om de behandeling éénmaal per seizoen te herhalen, om uw lichaam zuiver te houden.

Hoelang duurt de behandeling?

De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid. de helft van de tijd dient om te rusten en de behandeling zijn werk te laten doen.

.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial